top of page
66C003A7-65A7-4DC3-B66D-CFC07D748E86_1_105_c_edited.jpg

OM MIG

Som en Økonom med PhD i (og med passion for) energiovergange, rådgiver jeg danske uddannelsesinsitutioner i integrering af grøn bygningsdrift i undervisning om bæredygtig omstilling.

Siden 2013 har jeg konsulteret internationalt om digital og grøn omstilling, været med til at stofte en energistartup og undervist på flere universiteter (mest forretningsudvikling og bæredygtighedsrelaterede kurser). Tidligere har jeg arbejdet energipolitisk i blandt andet den danske transmissionssystem operatør, Energinet, og i den tyske forbundsdag

Efter at være vokset op i et dansk-tysk-ungarsk hjem, elsker jeg at forfølge kunst/videnskabs crossover-projeter, der trodser grænserne mellem dicipliner og kulture.

About: About Us

ENERGY FOR EDUCATION

Advising Danish secondary educational institutions on integrating sustainable building operations with education for sustainable development.

About: Mission
drejerskovhuset foto.jpg

DREJERSKOVHUSET

Drejerskovhuset er et nyopstartet projekt om et kontorfælledskab tæt på hav og skov sammen med Søren Badstue. Et lærerretreat vil også være muligt, men først skal det historiske hus renoveres med bæredygtitge materialer og traditionelle teknikker. Åbner i 2023!

JAZZ MEETS ENERGY

Jeg arbejder på et musikprojekt med værker af afdøde David Frishbergs såvel som et par melodier af Tom Lehrer.

bottom of page